Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi

     Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu “Gizlilik Politikası”nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu “Gizlilik Politikası”nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni

  1. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında:

İşbu “Genel Aydınlatma Metni”, (Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.) olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, KVKK’da yer alan “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. ve “İlgili Kişinin Hakları” başlıklı 11. maddesi çerçevesinde; hangi amaçla kişisel verilerinizin işleneceği, işlenen kişisel verilerinizin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel verilerinizin toplanmasının yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarınızla ilgili olarak size bilgi vermek ve aşağıdaki hususlarda onayınızı almak amacıyla sunulmaktadır.

Bize sağladığınız kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda, kişisel verilerinizi yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemlerini almaktayız.

Çalışanlarımızın kişisel verileriyle ilgili bilgilendirme Personel İçin Aydınlatma Metni ile sağlanmaktadır.

  1. Toplanan Kişisel Verileriniz ve Toplama Amaçları:

Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.

web sitesi ( www.lola38hotel.com ) ve bu aydınlatma metninde yer verilen diğer kanallar vasıtasıyla paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, yine bu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar ile sınırlı olarak işlemektedir.

Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.; açık adresi İsmetpaşa Mahallesi Reha Midilli Caddesi No:140 Foça / İzmir ve vergi numarası 6320074019’dur. KVKK açısından Şirketimiz “Veri Sorumlusu” sıfatıyla faaliyet göstermektedir.

Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.

Internet sitesini ziyaret ettiğinizde ve/veya Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.

ile kişisel verilerinizi bu aydınlatma metninde belirtilen işletme amaçları kapsamında kullanılmak üzere paylaştığınızda, bu aydınlatma metninde ve web sitemizde yer alan gizlilik politikasında yer alan hükümler konusunda bilgilendirilmiş kabul edilirsiniz.

Ntc Makina Hafriyat ve Zirai Ür. Taah. Tic. Ltd. Şti.

olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, başta Turizm İşletmelerinin Bakanlıkla, Birbirleriyle ve Müşteriyle İlişkileri Hakkında Yönetmelik, 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu, sektörel mevzuat ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat ve bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili tüm mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde ve şirket faaliyetlerimizi sürdürebilmek adına yaptığımız tüm müşteri, tedarikçi ve ziyaretçilerimizle yapılan işlemlerde kişisel verileri topluyoruz.

  1. a) Bizi Arayan, Web Sitemiz Yoluyla Bilgi Talep Eden Müşterilerimizden Toplanan Kişisel Veriler: Adı-Soyadı, Telefon No, e-posta adresi.

  2. b) Web Sitemiz, Tatil Siteleri veya Telefonla Rezervasyon Yaptıran Müşterilerimizden Toplanan Kişisel Veriler: Adı-Soyadı, Telefon No, E-Posta Adresi, Banka Hesap No (Ön ödemenin EFT / Havale ile gönderilmesi halinde).

  3. c) Konaklayan Müşterilerimizden Toplanan Kişisel Veriler: Adı-Soyadı, TC Kimlik No / Pasaport No, Uyruğu, Doğum Tarihi, Cinsiyeti, Anne-Baba Adı, Medeni Hali, Telefon No, E-Posta Adresi, Adres Bilgisi, konaklama sırasında çekilen fotoğraf veya videoları (açık rızaları alınarak), güvenlik kameraları ile çekilen görüntüleri, kendi araçları ile geldikleri takdirde araç plaka no, Oda No, Oda No üzerine kaydedilen harcama bilgileri, müşterinin otel hizmetlerini kullanımındaki kişisel tercihleri, otel hizmetlerine yönelik memnuniyet bildirimleri, heyet raporuyla otelimizden hizmet alınması halinde, heyet raporunun fotokopisi, otele ait telefonun kullanılması halinde aranan veya arayan telefon no, kredi kart no (bu bilgi kaydedilmez) 18 yaş altı misafirlerimizin verileri, ebeveynleri veya vasilerinin onayı ile alınır. Yasal şartlara uyum sebebiyle, pandemik Covid-19 virüsüyle ilgili koruma tedbirleri kapsamında, konaklayan tüm misafirlerimizin, bu maddede sayılan kişisel verilerinin yanı sıra son 14 gün içerisinde bulundukları ülkeler ve seyahat planları da kayıt altına alacaktır.

  4. d) Acentalardan Toplanan Kişisel Veriler: Acenta yetkilisi veya temas edilen çalışanın adı-soyadı, telefon no ve e-posta adresi vb.

  5. e) Tur Rehberleri, Tur Otobüsü Sürücüleri, Grup Başkanlarından Toplanan Kişisel Veriler: Grupla birlikte otelimizde konakladıkları takdirde c) şıkkında açıklanan kişisel veriler.

  6. f) Eğlence Organizasyonlarını Düzenleyen Tedarikçilerimizden Toplanan Kişisel Veriler: Adı-soyadı, fotoğraf veya video, tanıtım afişi veya duyurusunda yer alan görüntüleri, güvenlik kamerası ile çekilen güvenlik kamerası görüntüleri, iletişim bilgileri vb.

  7. g) Tedarikçilerimizden Topladığımız Kişisel Veriler: Ürün veya hizmet satın alma sürecinde, tedarikçi yetkilisi ve çalışanlarının adı-soyadı, iletişim bilgileri (Telefon, e-posta), hizmetin niteliğine göre hizmeti sunan tedarikçi personelinin diğer kişisel verileri, şirketimizi ziyareti halinde güvenlik kamerası görüntüleri vb.

  8. h) Web Sitesi, Sosyal Medya Sayfalarımızı Ziyaret Edenlerden Topladığımız Kişisel Veriler: Çerezler, Google Analytics vb yoluyla toplanan veriler, paylaşım yapmaları halinde adı-soyadı, etiketleme yapması halinde fotoğraf veya video vb.